Екскурзии
Самолетни билети
е-Бюлетин
Абонирай се за нашия е-бюлетин, за да си
винаги информиран за нашите актуални оферти.

За нас

 


За нас всеки клиент е специален със собствени желания, нужди, предпочитания и мотиви за пътуване и ние успешно им предлагаме пълна гама от туристически услуги, за тяхното удовлетворение. Нашата цел е да Ви осигурим първокласно туристическо обслужване на конкурентни цени. 


Наши партньори са фирми с доказан успех в туризма. Това ни дава възможност да Ви предложим туристически програми на водещите туроператори в страната и чужбина.


За да направите резервация е достатъчно да се свържете с нас по телефона, на електронната поща или в офиса ни- кажете ни от какво се нуждаете и ние ще Ви предоставим цялата необходима информация, като Ви предложим най- доброто!
Ар Травел Център
Клиентите, ползвали туристическите услуги и продукти на нашата фирма могат да бъдат сигурни за предоставените им лични данни, че те ще се използват единственно по предназначение в процеса на осъществяване на платените от тях туристически услуги и продукти.

Туристическата агенция гарантира  за качеството на всички, предлаганиот нас  услуги и професионално отношение към клиентите.


   Благодаря, че избрахте нас - Туристическа  агенция - AR TRAVEL CENTER!


   Управител:  Александър Рохов